آموزش وردپرسپلاگین وردپرس

چطور به کاربران وردپرس امکان حذف حساب کاربریشان را بدهیم

آیا میخواهید به کاربرانتان این امکان را بدهید که خودشان حساب کاربریشان را حذف کنند؟ اگر در سایت وردپرستان امکان ثبت نام بازدیدکنندگان و ایجاد حساب کاربری را داشته باشید طبیعی است که بخواهید امکان حذف حساب کاربری را نیز به کاربران بدهید. در این مقاله قصد داریم نحوه حذف حساب کاربری توسط خود کاربر را در سایت وردپرس آموزش دهیم.

حذف حساب کاربری توسط کاربران وردپرس
حذف حساب کاربری توسط کاربران وردپرس

چرا به کاربران وردپرس امکان حذف حساب کاربری را توسط خودشان میدهیم؟

بسیاری از وبسایت‌های وردپرس، مانند فروشگاه‌های آنلاین به کاربران اجازه ثبت نام در سایت و ورود بعنوان کاربر را میدهند.
زمانی که کاربر حساب کاربری خود را در وردپرس ثبت کرد، نمیتواند خود اقدام به حذف آن کند؛ بلکه باید از طریق راه‌های تماس با مدیر سایت از شما بخواهد تا حساب کاربری او را حذف کنید.
صاحبان وبسایت ممکن است بخواهند اطلاعات کاربر یا حداقل آدرس ایمیل او را نگهداری کنند. اما اگر کنترل کامل حساب کاربری را به خود کاربران بدهید، با احساس اطمینان بیشتری با سایت شما تعامل برقرار میکنند.
حال بیاید به نحوه انجام این کار نگاهی بیندازیم.


مقاله مرتبط: 5 تا از بهترین پلاگین های عضویت در وردپرس (مقایسه)


امکان دادن به کاربران جهت پاک کردن حساب کاربری از سایت وردپرس

اولین کاری که باید انجام دهید نصب و فعال سازی پلاگین Delete Me است. برای کسب اطلاع از نحوه انجام این کار مقاله آموزش نصب و فعال سازی یک پلاگین در وردپرس را مطالعه کنید.
پس از فعال سازی به مسیر تنظیمات» Delete Me بروید تا تنظیمات لازم را جهت پیکربندی پلاگین انجام دهید.

تنظیمات افزونه deleteme
تنظیمات افزونه deleteme

ابتدا لازم است نقش کاربری را که قرار است امکان حذف حساب کاربری خود را داشته باشد در قسمت which roles can delete themselves انتخاب کنید.
شما میتوانید استایل لینک و متنی که قرار است گزینه حذف حساب کاربری را در پروفایل کاربر نمایش دهد انتخاب کنید.
بطور پیش فرض، زمانی که یک حساب کاربری پاک شود، افزونه، کاربر را به صفحه اصلی سایت هدایت میکند. اما شما میتوانید یک آدرس URL سفارشی ارائه دهید تا کاربر پس از حذف حساب کاربریش به آن هدایت شود. همچنین میتوانید انتخاب کنید با حذف حساب کاربری کامنت‌های کاربر نیز حذف شوند. فراموش نکنید پس از انجام تنظیمات روی دکمه save changes جهت ذخیره تنظیمات کلیک کنید.
اکنون برای تست افزونه بعنوان نقش کاربری که امکان حذف حساب کاربری را به آن دادید به سایت وارد شوید. زمانی که وارد شدید به صفحه پروفایل یا شناسنامه بروید، مشاهده میکنید که یک لینک در این صفحه جهت حذف حساب کاربری اضافه شده.

پاک کردن حساب کاربری توسط افزونه delete me
پاک کردن حساب کاربری توسط افزونه delete me

زمانی که یک کاربر روی لینک موردنظر کلیک کند، یک پیغام به او نشان داده میشود که درمورد حذف دسترسی پس از حذف حساب کاربری هشدار میدهد. زمانی که کاربر موافقت خود را اعلام کرد این پلاگین روند حذف کاربر را انجام میدهد.

افزودن لینک پاک کردن حساب کاربری به صفحه کاربری سفارشی

اگر از صفحه حساب کاربری سفارشی استفاده میکنید، راهنمای زیر را جهت افزودن لینک حذف حساب کاربری به صفحه پروفایل کاربر دنبال کنید.
خیلی ساده کد کوتاه زیر را به قالب صفحه پروفایل سفارشی خود اضافه کنید:

توجه: زمانی که یک کاربر حساب کاربری خود را حذف میکند، ممکن است تمام محتوایی که ایجاد کرده(مانند پست‌ها و صفحات) از بین برود و به زباله دان انتقال پیدا کند.
کاربر میتواند مجددا با ایمیل خود اقدام به ثبت نام حساب کاربری جدید کند، اما اطلاعات و محتواهایی که سابقا آن‌ها را در سایت وارد کرده بود مجددا بازگردانی نخواهد شد.
امیدواریم این مقاله را مفید دیده باشید، اگر سوال یا دیدگاهی دارید میتوانید زیر همین پست کامنت بگذارید.

برچسب ها

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن